«Εισβολή» από τουρκικές μηχανότρατες στη Σάμο - Εξαλλοι οι Ελληνες ψαράδες
Τούρκοι ψαράδες φτάνουν ακόμη και στα 300 μέτρα από τις ακτές του νησιού και όχι απλώς ψαρεύουν στα ελληνικά νερά, αλλά καταστρέφουν και τα αλιευτικά εργαλεία τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αγανακτισμένοι είναι οι αλιείς της Σάμου, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει φτάσει στο απροχώρητο, όπως λένε, η προκλητικότητα των Τούρκων συναδέλφων τους.
Oι ψαράδες από τα απέναντι παράλια φτάνουν ακόμη και στα 300 μέτρα από τις ακτές του νησιού και όχι απλώς ψαρεύουν στα ελληνικά νερά, αλλά καταστρέφουν και τα αλιευτικά εργαλεία τους, καταγγέλλουν στο Open TV.
Περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:
«Υπάρχει ένα θράσος των Τούρκων αλιέων διότι βρίσκονται σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Το λιμενικό είμαι βέβαιος ότι κάνει τη δουλειά του» σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.
Διαβάστε ακόμη
Η πρώτη αντίδραση της Αθήνας στις δηλώσεις Ερντογάν: «Κινούνται σε διαφορετική κατεύθυνση, να χαμηλώσει η ένταση»
Τραμπ - Σι: Η νέα αναφορά στην «παγίδα του Θουκυδίδη» και ο φόβος μίας σινοαμερικανικής σύρραξης
Ξέχασαν χειρουργικό εργαλείο μέσα σε ηλικιωμενη ασθενή στο νοσοκομείο Βόλου - Αναγκάστηκε να κάνει δεύτερη επέμβαση
Σαν από ταινία: Ντύθηκε Batman, κυνήγησε κλέφτη στους δρόμους και επέστρεψε τσάντα σε γυναίκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



