Καρδίτσα: «Είμαστε 13 ημέρες αποκλεισμένοι, βοηθήστε μας!»
«Ούτε τρόφιμα, ούτε γιατρό έχουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κάτοικος του Λεοντίτου Αργιθέας και σημείωσε πως το ρεύμα επανήλθε μετά από επτά ημέρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έκκληση για βοήθεια στους αρμόδιους έκανε μέσω της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» του ΟPEN TV ο Δημήτρης Γρίβας, εγκλωβισμένος κάτοικος του Λεοντίτου Αργιθέας στην Καρδίτσα καθώς, όπως είπε, ο ίδιος και οι συντοπίτες του είναι αποκλεισμένοι επί 13 ημέρες, από τη στιγμή που τους χτύπησε η κακοκαιρία «Ιανός».
«Ούτε τρόφιμα, ούτε γιατρό έχουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γρίβας και σημείωσε πως το ρεύμα επανήλθε μετά από επτά ημέρες. Παράλληλα, τόνισε πως δεν υπάρχει συγκοινωνία και πρόσβαση στην κεντρική αρτηρία που είναι το Μουζάκι, ενώ ζήτησε και την παρέμβαση εισαγγελέα.
Περισσότερα στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:
Διαβάστε ακόμη
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




