Χάκερ «έριξαν» το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων
Η κυβερνοεπίθεση των χάκερ συμβαίνει λίγες ημέρες πριν από τις «εκλογές» στα Κατεχόμενα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) λόγω κυβερνοεπίθεσης που δέχθηκε λίγες ημέρες μάλιστα πριν από τις «εκλογές» στα Κατεχόμενα. Η κανονική ροή των ειδήσεων έχει διακοπεί. Το ΚΥΠΕ έχει αναγκαστεί και μεταδίδει τα νέα της επικαιρότητας μέσω των επισήμων σελίδων του στα social media. Η διεύθυνση του ΚΥΠΕ έχει καταγγείλει την υπόθεση στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρακτορείου:
«Κυβερνοεπίθεση στα συστήματα του ΚΥΠΕ, η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ανακοινώνει ότι τα ηλεκτρονικά του συστήματα έχουν δεχθεί κυβερνοεπιθέσεις, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κανονική ροή ειδήσεων. Καταβάλλονται προσπάθειες για επαναφορά του συστήματος.
Μέχρι την αποκατάσταση, το ΚΥΠΕ μεταδίδει ειδήσεις μέσω των σελίδων του στο facebook, www.facebook.com/cyprusnewsagency και www.facebook.com/cnainenglish.
Η διεύθυνση του ΚΥΠΕ έχει καταγγείλει την υπόθεση στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. (ΚΥΠΕ/ΓΠ/ΑΓΚ)».
Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



