Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών - αστυνομίας κατά του lockdown
Επεισόδια με πολίτες που διαμαρτύρονταν κατά του lockdown στη Θεσσαλονίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο μεταξύ αστυνομικών και ατόμων που διαμαρτύρονταν στον Λευκό Πύργο κατά του lockdown που επιβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη.Τα άτομα συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο μετά από κάλεσμα μέσω Facebook, προκειμένου να διαδηλώσουν κατά των περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορoνοϊού.
Σύμφωνα με το thestival.gr, αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, απέτρεψαν τα άτομα από το να προχωρήσουν σε αποκλεισμό δρόμου. Ακολούθησε ένταση με τους διαδηλωτές να επιτίθενται λεκτικά στους αστυνομικούς.
Σε ορισμένους νεαρούς βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μη τήρηση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορoνοϊού.
Αυτή την ώρα τα άτομα κινούνται προς το Λιμάνι.
Oι νεαροί κινήθηκαν μαζικά προς την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και εκεί οι περισσότεροι αποχώρησαν. Σε αυτούς που παρέμειναν επιβλήθηκαν πρόστιμα από τις αστυνομίες δυνάμεις.
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




