Σεισμός τώρα στην Κρήτη - Ιδιαίτερα αισθητή η δόνηση
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε μεγάλο μέρος της Κρήτης, αλλά και άλλων νησιών του νοτιοανατολικού Αιγαίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε λίγο μετά τις 15:30 στην Κρήτη. Το μέγεθος του σεισμού υπολογίζεται στα 4,9 Ρίχτερ και είχε επίκεντρο περιοχή βορειοανατολικά της Σητείας. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 26,5 χιλιόμετρα, ενώ η δόνηση που έγινε ιδιαίτερα αισθητή και σε Κάσο, Κάρπαθο και Ρόδο, αλλά και σε άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έλαβε χώρα στα 50 χιλιόμετρα από τα ανατολικά παράλια της μεγαλονήσου στο Καρπάθιο Πέλαγος. Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές ή τραυματισμοί.
Διαβάστε ακόμη
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




