ΕΟΦ: Ανακαλεί φαρμακευτικό προϊόν
Ανάκληση φαρμακευτικού προϊόντος ανακοίνωσε ο ΕΟΦ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανάκληση των παρτίδων D334093 με ημερομηνία λήξης 01/2023 και D310783, με ημερομηνία λήξης 08/2022 του φαρμακευτικού προϊόντος OLANSEK C. TAB. 5MG/TAB. BTx28 TABS, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ). Σημειώνεται ότι εντοπίστηκε αστοχία κατά την διαδικασία συσκευασίας του προϊόντος στο εργοστάσιο παραγωγής.
Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό της συσκευασίας του Olansek 5mg το αλουμινόφυλλο του blister αναγράφει άλλο προϊόν το οποίο όμως έχει την ίδια δραστική ουσία και περιεκτικότητα (Zyprexa 5mg). Η παρούσα απόφαση εκδίδεται με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση που έχει ξεκινήσει η παραγωγός εταιρεία.
Η εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ LILLY, ως Κάτοχος ‘Αδειας Κυκλοφορίας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες του, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά.
Διαβάστε επίσης: Καρατόμηση αντιδημάρχου από Ζέρβα για παρατυπίες σε εμβολιασμούς
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και ο «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




