Πολεμική Αεροπορία: Δοκιμαστικές πτήσεις πάνω από την Αττική για την 25η Μαρτίου
Την 25η Μαρτίου δεν θα γίνουν οι μαθητικές παρελάσεις, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί κανονικά η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μαχητικά αεροσκάφη θα πετάξουν στον ουρανό της Αττικής μετά τις 13:15 το μεσημέρι της Πέμπτης ενόψει της εθνικής γιορτής της 25ης Μαρτίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας, οι διελεύσεις των αεροσκαφών θα γίνουν «στο πλαίσιο των δοκιμαστικών για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου».
Υπενθυμίζεται πως την 25η Μαρτίου δεν θα γίνουν οι μαθητικές παρελάσεις, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί κανονικά η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.
Διαβάστε επίσης: Επανάσταση 1821: Ο ρόλος της γαλλικής γλώσσας στον ελληνόφωνο χώρο
Κατ’ εξαίρεση επίσης, θα καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι Πρόεδροι των εκπροσωπούμενων στη Βουλή κομμάτων και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν
Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
Ηλεία: Τραγικός επίλογος για την εξαφάνιση του 62χρονου - Κυνηγός εντόπισε τη σορό του
Άνδρας είχε στο σπίτι του μετεωρίτη 4,6 δισεκατομμυρίων ετών γιατί νόμιζε πως ήταν... χρυσός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



