25η Μαρτίου 1821: Παγκόσμια συγκίνηση - Κατέθεσαν στεφάνι στον Αγνωστο Στρατιώτη ξένοι ηγέτες
Εικόνες και βίντεο από την κατάθεση στεφάνων στον Αγνωστο Στρατιώτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκίνηση προκάλεσε η κατάθεση στεφάνων από τους ξένους ηγέτες στον Αγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου προχώρησε πρώτη σε κατάθεση στεφάνου. Στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ακολούθησε ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνησή του.
Διαβάστε επίσης: 25η Μαρτίου 1821: Γιατί η Αϊτή ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση
Επειτα, στεφάνι κατέθεσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν και τέλος η Γαλλίδα υπουργός Αμυνας Φλοράνς Παρλί. Στην τελετή κατάθεσης στεφάνων παρέστησαν επίσης, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, καθώς και η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου.


Νωρίτερα είχε προηγηθεί η έπαρση της ελληνικής σημαίας από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Διαβάστε επίσης: Δένδιας για την 25η Μαρτίου: Τιμούμε τους ήρωες του 1821
Μαξίμου σε αγρότες: Διάλογος με Μητσοτάκη υπό προϋποθέσεις - Τα μέτρα είναι αυτά που ανακοινώθηκαν
Κρατικό «μπάχαλο»: Χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι απλήρωτοι από τη ΔΥΠΑ
40.000 δωρεάν ταξιδιωτικές κάρτες DiscoverEU σε νέους από την ΕΕ - Πόσοι Έλληνες επιλέχθηκαν
Στο φως μυστήρια που ίσως δεν λυθούν ποτέ: Η ανακάλυψη επιστημόνων στην Αφρική για γυναίκα... 9.500 ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



