Πέθανε ο Θεολόγος Ψαραδέλλης: Είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη
Είχε συλληφθεί το 2002 στην Χιλιαδού Ευβοίας, λίγο μετά μετά την έκρηξη βόμβας στα χέρια του Σάββα Ξηρού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο Θεολόγος Ψαραδέλλης ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. Ο Ψαραδέλλης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και φέρεται να είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο με πνευμονίτιδα και αναπνευστική ανεπάρκεια.
Είχε συλληφθεί το 2002 στην Χιλιαδού Ευβοίας, λίγο μετά μετά την έκρηξη βόμβας στα χέρια του Σάββα Ξηρού και ήταν ένας από τους κατηγορούμενους της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη». Ωστόσο απαλλάχθηκε των κατηγοριών.
Ο Ψαραδέλλης ήταν συνταξιούχος του ΙΚΑ και πατέρας δύο παιδιών, καθώς και ένας εκ των ηγετών του Διεθνιστικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Ανήκε στον χώρο των τροτσκιστών και είχε έντονη αντιδικτατορική δράση.
Διαβάστε ακόμη: Η αρχή του τέλους της 17 Νοέμβρη
«Πράσινο φως» της ΕΕ για τη συμφωνία της Mercosur - Επέμεινε στο «όχι» η Γαλλία, αλλαγή στάσης από την Ιταλία
Δημοσκόπηση GPO: Τα τρία κόμματα που πλήττει περισσότερο η Καρυστιανού - Μικρές απώλειες για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Η Ρωσία χτύπησε το Λβιβ με πύραυλο Oreshnik - «Απάντηση για την επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»
Μαδούρο στα κάγκελα και τα μυαλά στο μπλέντερ - Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



