Θεσσαλονίκη: Φοιτητές απέκλεισαν την Πρυτανεία του ΑΠΘ
Τα άτομα εκτός από τον αποκλεισμό καλούν σε πανεκπαιδευτική πορεία την Πέμπτη στις 13:00 με συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου και σε αντιπολεμική πορεία το Σάββατο 17 Απριλίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον αποκλεισμό του κτηρίου Διοίκησης του ΑΠΘ και της Πολυτεχνικής Σχολής προχώρησαν το πρωί της Τρίτης, φοιτητικοί σύλλογοι Γεωπονίας, Νομικής, Πολιτικών Μηχανικών, Χωροταξίας και Ανάπτυξης, Δασολογίας, Πληροφορικής, Ιστορικού – Αρχαιολογικού, Γαλλικού, Φιλολογικού, Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής, Ιατρικής, ΤΕΦΑΑ, Αγγλικού και του ΣΟΦΕΘ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας εργαζομένων στα πανεπιστήμια.
Τα άτομα εκτός από τον αποκλεισμό καλούν σε πανεκπαιδευτική πορεία την Πέμπτη στις 13:00 με συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου και σε αντιπολεμική πορεία το Σάββατο 17 Απριλίου, με συγκέντρωση στις 12:00 στον Λευκό Πύργο.
Οι φοιτητές θα συμμετέχουν σε εκδήλωση των φοιτητικών συλλόγων από κοινού με τους εργαζόμενους του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ και του ΔΙΠΑΕ για τις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση στις 12.00 μπροστά από την πρυτανεία του ΑΠΘ.
Χωρίς αποκωδικοποιητή: Η τιμή στη νέα πλατφόρμα Αλαφούζου και οι εκπλήξεις που φέρνει
Βίντεο ντοκουμέντο από τον Άγιο Παντελεήμονα: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ σε καφετέρια
Βιβλική καταστροφή Νεπάλ: 160 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες - Ερευνάται αν προκλήθηκαν από κατάρρευση παγετώνα
Θρίλερ με 46χρονο Γάλλο που ταξίδευε με βαν από Πάτρα για Μπάρι - Μετέφερε πυραύλους Akeron
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



