Μένιος Φουρθιώτης: Οι πρώτες ώρες του μέσα στη φυλακή Κορυδαλλού
O παρουσιαστής κρατείται στην πτέρυγα 6 των φυλακών Κορυδαλλού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανήμερα του Πάσχα πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού μετά από μία μακρά ανακριτική διαδικασία που διήρκησε 10 ώρες. Οι δύο συγκατηγορούμενοι του Μένιου Φουρθιώτη θα κρατηθούν αντίστοιχα στις φυλακές της Λάρισας και του Μαλανδρίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής κρατείται στην πτέρυγα 6 των φυλακών Κορυδαλλού. Στο κελί μαζί του είναι άλλοι 4 κρατούμενοι «χαμηλής επικινδυνότητας», όπως αναφέρει το Open.
Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει ζητήσει ειδική διατροφή επικαλούμενος λόγους υγείας, ενώ έχει ζητήσει να επικοινωνήσει και με τους δικηγόρους του. Ο 35χρόνος παρουσιαστής δήλωσε στην απολογία του αθώος. «Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δε σκηνοθέτησα τις επιθέσεις που έγιναν σπίτι μου. Είμαι στόχος».
Διαβάστε επίσης: Μένιος Φουρθιώτης: Μέλος σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ ο ένας κατηγορούμενος
Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
«Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



