Κορονοϊός: Ανοίγουν στις 10 Μαΐου τα φροντιστήρια για πανελλήνιες και ξένες γλώσσες
Η επιτροπή εισηγείται και το άνοιγμα των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών για όσους μαθητές όμως δίνουν εξετάσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το «πράσινο φως» για το άνοιγμα των φροντιστηρίων στις 10 Μαΐου για τους μαθητές της Γ Λυκείου που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών για όσους δίνουν εξετάσεις, αποφάσισε να δώσει η επιτροπή των ειδικών για την διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.
Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες η επιτροπή εισηγείται και το άνοιγμα των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών για όσους μαθητές όμως δίνουν εξετάσεις.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή, εισηγείται την κατάργηση του click away και του click inside από τις 15 Μαΐου για τα καταστήματα άνω των 500 τετραγωνικών και με έναν πελάτη ανά 50 τ.μ. και όχι 1 άτομο ανα 100 τ.μ. Η επιτροπή αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η κυβέρνηση.
Διαβάστε επίσης: Lockdown: Aνοίγουν στις 15 Μαΐου τουρισμός και υπερτοπικές μετακινήσεις
Ένας μοναχός, με τίμημα τη ζωή του, δίνει τέλος στις μονομαχίες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας
Πρώτη φορά αλλαγή χρόνου στα μπλόκα για τους αγρότες - Το «ούτε βήμα πίσω» και η κρίσιμη σύσκεψη των Μαλγάρων
Χιονισμένη Πρωτοχρονιά σε πολλές περιοχές της χώρας - Πού θα μείνει κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος
Με λάμψη υποδέχθηκε η Ελλάδα το 2026: Πυροτεχνήματα, drones, συναυλίες και χιλιάδες πολίτες στους δρόμους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




