Η μικρή μαθήτρια βρήκε ακαριαίο θάνατο, όταν την χτύπησε διερχόμενο όχημα την ώρα που βρισκόταν σε πεζοδιάβαση μαζί με τη μητέρα της κι όπως δήλωσε η ιατροδικαστής της Κέρκυρας «Ο θάνατος της μικρής Άννας Μαρίας ήταν ακαριαίος, ενώ το δεύτερο χτύπημα από διερχόμενο Ι.Χ. ήταν εφόσον το παιδί ξεψυχούσε», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κούση.
«Είναι κρίμα να χάνεται ένα αγγελούδι με αυτό τον τρόπο», επεσήμανε η Ιατροδικαστής Κέρκυρας Χρυσαυγή Κούση μιλώντας στο Corfutv.
Ακούμπησε τη γυναίκα μου ξώφαλτσα και παραπάτησε...
«Είναι αμαρτία, 8 χρονών παιδί έφυγε», αναφέρει συγκλονισμένος ο πατέρας της 8χρονης, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. «Εκείνη την ώρα αφού η γυναίκα μου είχε κοιτάξει ένα δευτερόλεπτο πριν αυτοκίνητο δεν ερχόταν. Και σταμάτησε και περίμενε.
Εκείνη την ώρα ήρθε ένα αυτοκίνητο από πίσω και ακούμπησε τη γυναίκα μου ξώφαλτσα, και έχασε την ισορροπία της και έχασε το χέρι του παιδιού με αποτέλεσμα και να το χτυπήσει το άλλο αυτοκίνητο», λέει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού στο corfutv.news.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.