Εμβολιασμός - Στρατός: Πέντε μέρες τιμητική άδεια για τους στρατιώτες που εμβολιάζονται
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε άδεια για τους στρατεύσιμους που κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέντε μέρες τιμητική άδεια θα λάβουν από τον στρατό όσοι στρατεύσιμοι εμβολιαστούν ή έχουν ήδη εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Τρίτης.
Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός στον στρατό. Ωστόσο, προκείμενου να υπάρξει τείχος ανοσίας και στο στράτευμα κυβέρνηση και ΓΕΕΘΑ αποφάσισαν να δώσουν το συγκεκριμένο κίνητρο για τους στρατεύσιμους.
Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός υπογράμμισε χθες πως «στο εξής, μόνιμοι και στρατεύσιμοι θα έχουν τη δυνατότητα, αλλά και κίνητρα, να εμβολιάζονται μέσα στις μονάδες τους. Όποτε το θελήσουν οι πρώτοι και με τη στράτευσή τους οι δεύτεροι. Κι αυτό γιατί η ζωή στο στράτευμα είναι από τη φύση της ομαδική και συνεπώς ο συγχρωτισμός είναι αναπόφευκτος».
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Κυρώσεις και προνόμια - Ανακοινώσεις για διασκέδαση, εστίαση
Κορονοϊός - Αρκουμανέας: Κοντά στις 3.000 τα σημερινά κρούσματα
Πανελλήνιες 2021: Aνοδος των βάσεων και πάνω από 25.000 μαθητές εκτός ΑΕΙ
Πώς οι εμμονές Τραμπ με το παρελθόν αποτελούν τροχοπέδη στη συμφωνία ειρήνης για την Ουκρανία
Οι αγρότες κλείνουν επ' αόριστον την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων
Μάχη στην Τουρκία μεταξύ αστυνομίας και μελών του ISIS: Νεκροί τρεις αστυνομικοί και έξι «τρομοκράτες»
«Δεν νιώθω ξεχωριστός»: Το ανθρώπινο παράπονο του Χρήστου Μάστορα στον αέρα του «The Voice»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



