Νεκρός κυνηγός στην Ευρυτανία-Έπεσε σε γκρεμό με αυτοκίνητο
Ο άνδρας είχε ραντεβού με τους φίλους του για να πάνε για κυνήγι, ωστόσο δεν φάνηκε και εκείνοι ανησύχησαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το τραγικό συμβάν έγινε το πρωί της Κυριακής κοντά στη Φραγκίστα Ευρυτανίας, στη θέση «Κορακοφωλιά», όπου είχε πάει για κυνήγι μια παρέα κυνηγών.
Κάποια στιγμή οι φίλοι του άρχισαν να ανησυχούν γιατί δεν εμφανίστηκε στο σημείο που ήταν το ραντεβού τους. Οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν και κάποια στιγμή διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο του κυνηγού ήταν στο βάθος μιας χαράδρας, βάθους περίπου 80 μέτρων.
Αμέσως ενημέρωσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία, ενώ και οι ίδιοι άρχισαν να κατεβαίνουν για να αναζητήσουν τον φίλο τους. Δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, ο άνδρας είχε πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο και ήταν νεκρός.
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος του κυνηγού, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ηλικίας περίπου 50 ετών.
Πηγή: LamiaReport
Καύσιμα: «Κόκκινη γραμμή» το πλαφόν στα πρατήρια - Φόβοι για λουκέτα και πίεση στα διυλιστήρια
«Μεγάλος ασθενής» το παλιό οδικό δίκτυο: Αναχρονιστικές προδιαγραφές και ελλείψεις στους ελληνικούς δρόμους
Moody's και Scope προχώρησαν σε αναβάθμιση της ελληνικής Οικονομίας - «Τεράστια αξία» το μήνυμα Πιερρακάκη
Τραμπ: Ανακοίνωσε συμφωνία με τη Δανία για στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στη Γροιλανδία - Τι προβλέπει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



