Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 22χρονο πυγμάχο
Ο 22χρονος ήταν ένας από τους καλύτερους πυγμάχους στην κατηγορία του στην Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το μεσημέρι της Δευτέρας 30/8 γράφτηκε η τελευταία πράξη της τραγωδίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Αμερικής στην Πάτρα με θύμα έναν 22χρονο.
Όπως αναφέρει το gnomip.gr σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα, όταν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο νεαρός έφυγε στα 22 του μόλις χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα ήταν ένας από τους καλύτερους πυγμάχους στην κατηγορία του στην Ελλάδα.
Ο νεαρός εργαζόταν στο χώρο της εστίασης, ενώ παλαιότερα είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την πυγμαχία, στο Σύλλογο «Πυγμή».
Διαβάστε ακόμη
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



