Self test: Τέλος η δήλωση στο self-testing.gov.gr για φοιτητές - Έρχεται το edupass.gov.gr
Προσεχώς σε λειτουργία η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για το self test για φοιτητές και εκπαιδευτικούς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δήλωση self test τέλος στο self-testing.gov.gr για τους φοιτητές καθώς τον τρόπο που θα λειτουργήσουν δια ζώσης τα Πανεπιστήμια το χειμερινό εξάμηνο περιγράφει ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.
Επιπλέον, τίθεται σε λειτουργία προσεχώς η ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass.gov.gr, που θα διασυνδέει την πληροφορία σχετικά με τον εμβολιασμό, νόσηση ή τα εργαστηριακά τεστ που κάνουν οι υπόχρεοι, με τις Γραμματείες του κάθε τμήματος.
Τι ορίζει το ΦΕΚ
Το σχετικό απόσμασμα του ΦΕΚ:
Πέραν των ρυθμίσεων που προβλέπονται στην παρούσα, η παρακολούθηση τήρησης των προϋποθέσεων του άρθρου 3 από κάθε υπόχρεο φυσικό πρόσωπο που συμμετέχει στην εκπαιδευτική διαδικασία των Α.Ε.Ι. με φυσική παρουσία πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «edupass.gov.gr» σύμφωνα με το άρθρο 68 του ν. 4830/2021 (Α΄ 169). Έως την έκδοση της προβλεπόμενης κοινής υπουργικής απόφασης της παρ. 58494 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος B’ 4406/24.09.2021 7 του άρθρου 68 του ν. 4830/2021 και την έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της πλατφόρμας του παρόντος για τα Α.Ε.Ι. , η παρακολούθηση της τήρησης των προϋποθέσεων συμμετοχής πραγματοποιείται αποκλειστικά σύμφωνα με την οριζόμενα στην παρούσα.
Κορονοϊός: 2.046 κρούσματα, 33 θάνατοι, 331 διασωληνωμένοι
Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών σε αρνητή πατέρα
Κορονοϊός: Πώς γίνεται η επίσκεψη σε οδοντίατρο - Πότε χρειάζεται rapid test
Εκλογές Γερμανία: Οι ημερομηνίες - σταθμοί στη 16ετη θητεία της Άνγκελα Μέρκελ
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




