Γιαννιτσά - Ατύχημα σε πίστα motocross: Χειρουργήθηκαν οι δύο σοβαρά τραυματίες
Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε όταν αναβάτης που συμμετείχε στους αγώνες, έχασε τον έλεγχο και η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραφη και σε μεταλλική κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν στη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών Πέλλας.
Οι δύο άτυχοι θεατές, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ο 16χρονος και ο 27χρονος χειρουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση των δύο ατόμων, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», κρίνεται πολύ κρίσιμη, καθώς αμφότεροι φέρουν βαριά τραύματα στο κεφάλι. Πιο κρίσιμη εκτιμάται πως είναι η κατάσταση του 27χρονου.
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες
Ο 60χρονος κατηγορείται για μη τήρηση των μέτρων κατά τη διοργάνωση του αγώνα ενώ ο 16χρονος για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.
Η υπόθεση διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Γιαννιτσών ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια πραγματομοσύνης για τα αίτια του ατυχήματος. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Πέλλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε όταν αναβάτης που συμμετείχε στους αγώνες, έχασε τον έλεγχο και η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραφη και σε μεταλλική κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές.
Ο αγώνας διακόπηκε άμεσα, ενώ προανάκριση για το ατύχημα διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.
Ακρίβεια: Ράβε - ξήλωνε τα μέτρα στήριξης - Πού καταλήγει η κυβέρνηση
Έως 900 ευρώ o μποναμάς σε εκατοντάδες χιλιάδες ευάλωτα νοικοκυριά
Νέα «βόμβα» Τραμπ στον Λευκό Οίκο: Απέλυσε την εκπρόσωπο Τύπου των... τριών ημερών
Κυψέλη: «Κόκκινη» πολυκατοικία και ενεργός κίνδυνος μετά τις ρηγματώσεις - Αρχίζουν νέοι έλεγχοι στα κτίρια
«Φρενίτιδα» για το iPhone Duo: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα αποθέματα
«Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» - Σοκαριστική απειλητική επιστολή στη διευθύντρια της Πολεοδομίας Καλαμάτας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



