Μετά την υποκριτική τέχνη του Μάρκου Σεφερλή, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα επιστρέφει ασκώντας κριτική στον διάσημο σκιτσογράφο Αρκά, με αφορμή δύο συγκεκριμένα σκίτσα του.
Το πρώτο δείχνει ένα ζευγάρι στο κρεβάτι, με την γυναίκα να λέει: «Σου είπα ότι δεν μου αρέσει το στοματικό σεξ!» και τον άντρα να απαντά: «Ναι, αλλά μόνο μαζί μου!… Γιατί πριν από μένα το σαγόνι σου είχε χτυπήσει περισσότερα μπαλάκια κι απ’ τη ρακέτα του Φέντερερ!».
Το δεύτερο, απεικονίζει τα κλασικά πτηνά του Αρκά, με τον μικρό να λύνει σταυρόλεξο και να λέει: «…Δύο καθέτως: "Έχουν οι δυσλεκτικοί στην ανάγνωση"…» και να συμπληρώνει την απάντηση: «Πλοβρημα».
Η Έλενα Ακρίτα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο τον θαύμαζα κάποτε… "αυτό" δεν είναι χιούμορ, λυπάμαι».
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.