ΕΦΕΤ: Ανάκληση μεγάλης παρτίδας παγωτών
Δείτε ποια προϊόντα ανακαλούνται🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου του Ε.Φ.Ε.Τ. με ημερομηνία 29/01/2019, ενημερωθήκαμε ότι η Ολλανδική παραγωγός εταιρεία "Bonvita BV" αποσύρει από την αγορά παγωτά που πωλούνται ως προϊόντα χωρίς λακτόζη, διότι από ενδελεχή έρευνα δεν μπορεί να αποκλειστεί η παρουσία πρωτεΐνης γάλακτος (καζεΐνη).
Οι πρωτεΐνες γάλακτος είναι αλλεργιογόνα συστατικά και μπορούν να επηρεάσουν άτομα με ευαισθησία σε αυτές.
Πρόκειται για τα παρακάτω προϊόντα, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης :
- Παγωτό ξυλάκι με σοκολάτα γάλακτος από γάλα ρυζιού "Bonvita – Bon Ice – Rice Milk" σε συσκευασία των 100g.
- Παγωτό ξυλάκι με σοκολάτα υγείας από γάλα ρυζιού "Bonvita – Bon Ice – Dark" σε συσκευασία των 100g.
- Παγωτό ξυλάκι ρυζιού μαύρη σοκολάτα 73% κακάο nibs "Bonvita – Bon Ice – 73% dark & nibs" σε συσκευασία των 60g.
- Παγωτό ξυλάκι ρυζιού φράουλα "Bonvita – Bon Ice – Strawberry" σε συσκευασία των 40g.
- Παγωτό ρυζιού βανίλια κύπελο "Bonvita – Bon Ice – Vanilla Rice Ice Cream" σε συσκευασία των 500ml.
- Παγωτό ρυζιού σοκολάτα κύπελο "Bonvita – Bon Ice – Chocolate Rice Ice Cream" σε συσκευασία των 500ml.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω προϊόντων, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Κηφισίας 124 & Ιατρίδου 2 11526 Αθήνα, Τηλ.: 213-2145800, Fax: 213-2145860, 2
E-mail: [email protected], Web site: www.efet.gr
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα εν λόγω προϊόντα (κάτωθι φωτογραφίες), εφόσον έχουν ευαισθησία στη καζεΐνη γάλακτος, να μην τα καταναλώσουν.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Οι βολές του Δένδια, οι υπουργοί που ζήτησαν επιστροφή Σαμαρά-Καραμανλή και η ημερομηνία ανακοίνωσης του κόμματος Τσίπρα
Από το «σπίτι με ένα μισθό» στα «ίδια κεφάλαια»: Πώς άλλαξε η πρόσβαση στη στεγαστική πίστη από το 2007 έως το 2026
Επιστροφή στα... τελεσίγραφα από τον Τραμπ: Οι πέντε όροι των ΗΠΑ και οι «κόκκινες γραμμές» του Ιράν
Ο νομπελίστας Ορχάν Παμούκ στα Χανιά - Ένας συγγραφέας ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




