Επιστρέφουν 42 υπάλληλοι στις ΣΤΑΣΥ
Οι εργαζόμενοι έχουν την ειδικότητα του σταθμάρχη και η επιστροφή τους αναμένεται να συμβάλει στη βελτίωση των υπηρεσιών της ΣΤΑΣΥ.
Στις ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) προκειμένου να καλύψουν τα κενά προσωπικού επιστρέφουν 42 υπάλληλοι, οι οποίοι είχαν μεταταχθεί σε άλλες υπηρεσίες που υπάγονται στο υπουργείο Πολιτισμού, ύστερα από κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης και η υπουργός Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά.
Οι εργαζόμενοι έχουν την ειδικότητα του σταθμάρχη και η επιστροφή τους αναμένεται να συμβάλει στη βελτίωση των υπηρεσιών της ΣΤΑΣΥ.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα: Ο 45χρονος θείος σκότωσε τα δύο ανίψια του - «Δεν μου φέρονταν καλά»
Προειδοποίηση Λέκκα: Το Ρέθυμνο πρέπει να είναι προετοιμασμένο για τσουνάμι
7 στους 10 θέλουν πολιτική αλλαγή, αλλά η ΝΔ αδιαφιλονίκητη πρώτη: Πρόβλημα της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης;
«Προσωρινή παύση» από την ΕΡΤ στην εκπομπή του Σιαδήμα, μετά την εμφάνιση του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



