• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ταυτοποιήθηκε ο «πεινασμένος» διαρρήκτης – Εισέβαλλε στο Δημαρχείο Σαρωνικού και έφαγε τρόφιμα που βρήκεΑνησυχία προκαλεί η άνοδος της στάθμης του Πηνειού - Νησίδα με φερτά υλικά σχηματίστηκε στη γέφυρα«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Παιδεία   ┋   02.11.2018 10:46
Νικολίτσα Τρίγκα
Νικολίτσα Τρίγκα

Εκπαιδευτικό Ρεπορτάζ

Μαθητές αποβλήθηκαν γιατί τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»

Πρόκειται για έξι συνολικά μαθητές οι οποίοι αποβλήθηκαν από  το 1ο ΓΕΛ Γέρακα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
Παρέλαση (Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος)
Παρέλαση (Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος)

Mαθητές αποβλήθηκαν από το σχολείο τους μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων διότι κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου φώναξαν συνθήματα που συνήθως χρησιμοποιούν οι ειδικές δυνάμεις ενώ τραγούδησαν και το εμβατήριο "Μακεδονία Ξακουστή".

Πρόκειται για έξι συνολικά μαθητές οι οποίοι αποβλήθηκαν από  το 1ο ΓΕΛ Γέρακα γι΄αυτή τη συμπεριφορά τους καθώς οι εκπαιδευτικοί τους είχαν προειδοποιήσει να μην προβούν σε τέτοια   ενέργεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από την παρέλαση οι μαθητές είχαν αναφέρει στους καθηγητές τι πρόκειται να κάνουν και βέβαια τους απαγορεύτηκε με αποτέλεσμα αρχικά να έρθουν σε αντιδικία με τους δασκάλους τους.

Στο τέλος όμως ΄"έκαναν  του κεφαλιού τους"  και φυσικά δέχτηκαν τις συνέπειες που ήταν η αποβολή. Η επίσημη αιτιολογία ήταν ότι εγκατέλειψαν τον σχηματισμό της παρέλασης. Χτες μάλιστα, κάποιοι  συμμαθητές των αποβληθέντων προχώρησαν σε κατάληψη, διαμαρτυρόμενοι για την τιμωρία των νεαρών.  Το θέμα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην περιοχή αλλά τόσο  ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, όσο και οι εκπαιδευτικοί δεν θέλησαν να μιλήσουν για το ζήτημα μιας και αποτελεί πάγια θέση τους να λύνουν τα ζητήματα όπως προβλέπει η εκπαιδευτική "δεοντολογία"  δηλαδή με τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για την ομαλή  λειτουργία των σχολείων. 

Διαβάστε ακόμη

«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει

«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη

Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά

Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Μακεδονικό
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr