Πτολεμαΐδα: Ένταση μεταξύ διαδηλωτών-MAT, λόγω παρουσίας της Γεροβασίλη
Διαδηλωτές συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, με τους τελευταίους να κάνουν και χρήση χημικών - Ένας τραυματίας διαδηλωτής (vid)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένταση πυροδότησε η παρουσία της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, για την τελετή αποφοίτησης των Νέων Πυροσβεστών. Διαδηλωτές ήρθαν σε συμπλοκή με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, με τους τελευταίους να κάνουν και χρήση χημικών.
Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν αρκετά μακριά από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν λίγο περισσότερο, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα από τις αψιμαχίες τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των διαδηλωτών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Πηγή: kozan.gr
Διαβάστε ακόμη
Δραματικές ώρες στη Βοιωτία: «Μην γίνουμε νέο Μάτι, θα καούμε ζωντανοί» - Live εξελίξεις από όλα τα μέτωπα
Δραματική κλιμάκωση στη Θέουτα: 49.000 μετανάστες σε 24 ώρες - Το μήνυμα που πυροδότησε τη μαζική έξοδο
Τι δείχνουν οι κινήσεις Σαμαρά: Σε ποιο κοινό στοχεύει και πότε θα ανοίξει τα χαρτιά του
Φινάλε για το «10 Παντού»: Συγκινητικός αποχαιρετισμός για Νίκο Στραβελάκη και Μίνα Καραμήτρου στο OPEN
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



