Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στον Περιφερειακό λόγω καραμπόλας και έργων
Ουρά χιλιομέτρων έχουν σχηματίσει από το πρωί τα αυτοκίνητα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί από το πρωί της Τρίτης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς δυτικά, εξαιτίας καραμπόλας που σημειώθηκε στο ύψος της Νεάπολης, αλλά λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο.
Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τέσσερα ΙΧ, τα οποία έχουν ακινητοποιηθεί και δυσχεραίνουν την κίνηση των οχημάτων. Δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός, παρά μόνον υλικές ζημίες. Εξαιτίας και των εργασιών που πραγματοποιούνται στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, η ουρά των αυτοκινήτων φθάνει έως και το ύψος της Μαλακοπής. Για αρκετά χιλιόμετρα, τα οχήματα κινούνται σημειωτόν.
Οι εργασίες συντήρησης που εκτελούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή.
Θα εκτελούνται:
α) Στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με κατεύθυνση προς δυτικά
β) Στον κόμβο Κ11 επί της οδού Φωκά
γ) Στον κόμβο Κ12, στον κλάδο εξόδου προς την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών
Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7.00 το πρωί.
Μία ανάσα πριν τη συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν: Τι προβλέπεται για Στενά του Ορμούζ και πυρηνικά
Γιατί η κυβέρνηση μιλά για μία κάλπη και ξορκίζει τη χαλαρή ψήφο
Εκλογές στην Κύπρο: Προεκλογική περίοδος με πόλωση, παιχνίδι εντυπώσεων και... τεχνητή νοημοσύνη
«Να πάρει τα τσουκαλάκια του και να φύγει» - Πώς η Ελλάδα αποποιήθηκε κακήν κακώς τον αμύθητης αξίας Θησαυρό του Πριάμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




