Πατρινό Καρναβάλι: Εντυπωσιακό βίντεο-drone με την τελετή λήξης
Εντυπωσιακά πλάνα από drone πάνω από το παλιό λιμάνι της Πάτρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για άλλη μια χρονιά, το Πατρινό Καρναβάλι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η συμμετοχή του κόσμου στα πληρώματα, αλλά και σε ό,τι αφορά στους επισκέπτες, ήταν αυξημένη, ενώ κι ο καιρός ήταν σύμμαχος των εκδηλώσεων, που κορυφώθηκαν το βράδυ της Κυριακής με την εντυπωσιακή τελετή λήξης.
Η τελετή λήξης, που πραγματοποιήθηκε στο μόλο της Αγίου Νικολάου, στο παλιό λιμάνι, ξεκίνησε μέσω γενικής συσκότισης και με τον προβολέα να πέφτει στον Καραγκιόζη, ο οποίος με τη συνοδεία του και με μια τροχήλατη παράγκα ανέβηκε στη σκηνή. Στην συνέχεια ο Χατζατζάρης καλωσόρισε τους Πατρινούς και τους επισκέπτες που είχαν κατακλύσει το μόλο, αλλά και όλη την παραλιακή ζώνη στο παλιό λιμάνι, ενώ ακολούθησαν οι διάλογοι της παρέας, η οποία αποτελείτο από τον Καραγκιόζη, τον Χατζατζάρη, τον Μπάρμπα - Γιώργο, τον Μεγαλέξαντρο, την Αγλαΐα, τον πασά με τις χανούμισσες, τον Νιόνιο και τον Άντζουλο.
Κατόπιν ανέβηκαν στην σκηνή τα κινέζικα λιοντάρια από τον κινέζικο θίασο Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township, υπό τους ήχους κινέζικης μουσικής.
Ακολούθησε η καύση του βασιλιά καρνάβαλου και ταυτόχρονα ένας χείμαρρος πυροτεχνημάτων «πλημμύρισε» τον πατραϊκό ουρανό, φωτίζοντας με λάμψη την τελευταία καρναβαλική νύχτα του 2019.
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



