25η Μαρτίου: Άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (vid)
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος επιθεωρούσε τα αγήματα έξω από την Μητρόπολη για την 25η Μαρτίου όταν ξαφνικά ένας άγνωστος επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση και γι' αυτό πρόλαβαν και απομάκρυναν τον άγνωστο, ο οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει επεισόδιο στην Μητρόπολη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας που προσήχθη για την επίθεση στον Προκόπη Παυλόπουλο, φέρεται να είναι εξαρτημένος από ουσίες.
Ακολουθεί το βίντεο
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



