Καταδρομική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Σταθμό Λαρίσης
Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο κτίριο ρίχνοντας μπογιές και σπάζοντας τζάμια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίθεση στα γραφεία του τομέα Αθηνών της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηληγιάννη, στο σταθμό Λαρίσης, πραγματοποίησαν στις 19:15, περίπου 100 άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα.
Η ομάδα που, σύμφωνα με την αστυνομία, ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο πέρασε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και οι άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο αλλά κάποιοι που βρίσκονταν μέσα πρόλαβαν και κατέβασαν τα ρολά.
Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες προς την πλευρά του κτιρίου και στη συνέχεια διέφυγαν με τα δίκυκλά τους.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την κρατική ασφάλεια ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προσαγωγές ή συλλήψεις.
Διαβάστε ακόμη
Θρυλικός θρίαμβος στην Αθήνα: Ο Ολυμπιακός λύγισε τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε την Euroleague για 4η φορά!
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 30χρονος φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του με κατσαβίδι
Φρικιαστικές μαρτυρίες ακτιβιστών του Flotilla: «Όλοι περνάγαμε από ένα κοντέινερ βασανιστηρίων»
Ποια είναι τελικά η πραγματική σου φωνή; Αυτή που ακούς εσύ ή αυτή που βγαίνει στην ηχογράφηση;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



