«Ζητούσα να με αφήσουν να πεθάνω» - Συγκλονίζει εγκαυματίας από το Μάτι (vid)
Εμεινε 8 μήνες στο νοσοκομείο, 6 μήνες στην εντατική και η ίδια παρακαλούσε τον αδελφό της να την αφήσει να πεθάνει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την ώρα που οι γιατροί είχαν σηκώσει ψηλά τα χέρια. Την είχαν ξεγραμμένη, αλλά εκείνη κατάφερε και νίκησε τον θάνατο. Σήμερα, παλεύει για να ξανασταθεί στα πόδια της... «Έκανα 4-5 χειρουργεία, δεν θυμάμαι» λέει η 65χρονη Πηνελόπη Κωνσταντάκη και δείχνει τα εγκαύματα στο κορμί της από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
«Με περιμένανε από μέρα σε μέρα... Είπα στον αδερφό μου, να με αφήσουν να πεθάνω, όμως ήθελε να μου δώσει κι άλλη ευκαιρία κι έζησα». Εμεινε 8 μήνες στο νοσοκομείο, τους 6 σε καταστολή στην εντατική. Συγγενής της λέει «μας έλεγαν πηγαίνετε στην Ραφήνα να βρείτε τάφο. Την είχαν τελειωμένη τη γυναίκα», δηλώνει η κ. Κωνσταντάκη στην κάμερα του Open, κάνοντας αναδρομή στους δύσκολους μήνες που έζησε.
Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του OPEN TV:
Στην παλιά του γειτονιά για πάντα ο Γιώργος Μαζωνάκης: Κοσμοσυρροή, δάκρυα, τραγούδια και «αθάνατος» στη λαϊκή αγρυπνία
Σοκ στον Κολωνό: Η στιγμή που ΙΧ παραβιάζει κόκκινο και εμβολίζει μοτοσικλετιστή
Συναγερμός στη Γαύδο: Ανετράπη βάρκα με 77 μετανάστες - Ένας νεκρός, 25 αγνοούμενοι, 51 διασώθηκαν
Πυροβολισμοί στην Ανάβυσσο: Ο Αλκέτ Ριζάι στο μικροσκόπιο για την άγρια συμπλοκή σε beach bar
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



