Τραγωδία στην Κοζάνη: Βγήκε από το ταξί και πήδηξε από τη γέφυρα των Σερβίων
Κάνεις δε μπορεί να γνωρίζει τις αιτίες που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη πράξη, να σημειωθεί όμως πως ο 58χρονος είχε χάσει το παιδί του σε τροχαίο ατύχημα.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας άνδρας ηλικίας 58 ετών από την Πτολεμαΐδα έκανε βουτιά θανάτου στη λίμνη Πολυφύτου γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας πήρε ταξί από την Πτολεμαΐδα και ζήτησε στον ταξιτζή να τον πάει στα Σέρβια.
Στο ύψος της λίμνης και συγκεκριμένα στην Αγία Βαρβάρα του ζήτησε να κατέβει και ο ταξιτζής την ώρα που αποχωρούσε τον είδε να κινείται πεζός και να προβαίνει στη μοιραία πράξη. Αμέσως ο ταξιτζής ειδοποίησε την αστυνομία και αυτομάτως ειδοποιήθηκαν οι ψαράδες της περιοχής που έβγαλαν τρία αλιευτικά σκάφη.
Δυστυχώς τον ανέσυραν νεκρό. Κάνεις δε μπορεί να γνωρίζει τις αιτίες που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη πράξη, να σημειωθεί όμως πως ο 58χρονος είχε χάσει το παιδί του σε τροχαίο ατύχημα.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



