Νέα εποχή στις σχέσεις Αθήνας - Φαναρίου
Πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος στον Οικουμενικό Πατριάρχη να παραστεί στα εγκαίνια του Προνοιακού Ιδρύματος στη Βοιωτία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την επέδωσε σήμερα ο Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, Πρωτοσύγκελλος της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Συμεών που επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι.
Ο Επίσκοπος Θεσπιών έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στον οποίο επέδωσε πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου να επισκεφθεί την Ελλάδα και να παραστεί, στις 23 Μαΐου, στην τελετή των εγκαινίων του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστηρίξεως «Άγιος Πορφύριος», στο Δήλεσι Βοιωτίας, παρουσία του Εξοχ.Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθ.Προκοπίου Παυλοπούλου.

Ο Παναγιώτατος απεδέχθη την ευγενική αυτή πρόσκληση και ζήτησε από τον Επίσκοπο Θεσπιών να μεταφέρει τις εγκάρδιες ευχές του στον Μακαριώτατο ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πάσχα. Ακολούθως ο Επίσκοπος Θεσπιών παρακάθησε στην Πατριαρχική τράπεζα.
Οι πυρκαγιές στα χρόνια της κλιματικής κρίσης - Μελετώντας την πυρογεωγραφία
Eurostat: Η Ελλάδα πρώτη στην Ευρώπη στις καθυστερήσεις πληρωμών για ενοίκια, δάνεια και λογαριασμούς
Μέση Ανατολή: Από το «τεντωμένο σχοινί» των αγορών, μέχρι το πυρηνικό θρίλερ και το δίλημμα της Τεχεράνης
Τζάκρη για ΠΑΣΟΚ που ετοιμάζει και άλλες κινήσεις, το γυναικείο στοίχημα της ΕΛΑΣ και η συνάντηση Σαμαρά με Γκιλφόιλ που θορύβησε το Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




