ΕΟΦ: Ανακαλούνται ευρείας χρήσης κρεμοσάπουνα
Σε αυτές ταυτοποιήθηκε βακτηρίδιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ΕΟΦ με απόφασή του προχώρησε στην ανάκληση των παρτίδων, 1803 (ημ. ληξ.: 12-2020) του καλλυντικού προϊόντος «Γαλαξίας, μάνγκο, Κρεμοσάπουνο» και 1804 (ημ. ληξ.: 03-2021) του καλλυντικού προϊόντος «Γαλαξίας, μέλι & γάλα, Κρεμοσάπουνο».
Στις ανακαλούμενες παρτίδες ήταν εκτός ορίων ο αριθμός μικροοργανισμών, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε το βακτηρίδιο “Pseudomonas putida”.
Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στα πλαίσια της προστασίας της Δημοσιάς Υγείας. Η εταιρεία ΖΥΓΟΣ ΕΛΛΑΣ η οποία έχει πραγματοποιήσει τη διάθεση των παρτίδων των προϊόντων στην Ελληνική Αγορά οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος προκειμένου να τις αποσύρει.
Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.
Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από το μακελειό σε παραλία - «Στοχευμένο χτύπημα σε Εβραίους» λέει το Ισραήλ
Σε απόγνωση γονείς στο Τρίγωνο Έβρου: Χωρίς παιδικό σταθμό 17 ακριτικά χωριά - Σκέφτονται να στείλουν τα παιδιά τους στη Βουλγαρία
Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου αγνόησε τις μπάρες και διέσχισε σιδηροδρομική διάβαση ενώ πλησίαζε τρένο
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο ethnos.gr: «Η απώλεια είναι από τις χειρότερες λέξεις του ελληνικού λεξιλογίου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



