Καλαμάρι a la... Μύκονος: Τι απαντά ο ιδιοκτήτης που πήρε τα 836€ στη Μύκονο
Συνεχίζεται ο σάλος στη Μύκονο με τον λογαριασμό που κλήθηκαν να πληρώσουν Αμερικανοί τουρίστες σε ένα εστιατόριο - Τι απαντά στο Open TV ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το συγκεκριμένο θέμα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με δηκτικά σχόλια ενώ το Open TV επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή.
«Ήταν εννέα άτομα και παρήγγειλαν 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο χρεώθηκε με το κιλό. Το καλαμάρι ήταν φρέσκο και 100 ευρώ το κιλό. Είμαστε το καλύτερο μαγαζί στον Πλατύ Γιαλό και προσφέρουμε high end υπηρεσίες. Απευθυνόμαστε σε υψηλό πελατολόγιο και στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις, αλλά έρχεσαι για την εμπειρία. Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 25 ευρώ για κάθε άτομο στην παραλία» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την άλλη πλευρά ο υποψήφιος δήμαρχος του νησιού των ανέμων Χρήστος Βερώνης κράτησε αποστάσεις από τέτοιου είδους πρακτικές. «Η Μύκονος είναι το καλύτερο νησί στον κόσμο. Δεν επιτρέπεται επαγγελματίες να κάνουν τέτοια πράγματα. εφόσον αυτά είναι ακριβή όπως ακούστηκαν» τόνισε. Να σημειωθεί ότι σε ειδική πλατφόρμα αξιολόγησης η βαθμολογία του συγκεκριμένου καταστήματος είναι πολύ υψηλή παρά τις τσουχτερές τιμές.
«Έχουμε φάει τόσες χιλιάδες μέσα σε λίγες μέρες»: Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες στην υπόθεση απάτης της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»
Ταυτοποιήθηκε μυστηριώδες πλάσμα που εντοπίστηκε στα Ιμαλάια... δεν θα έπρεπε όμως να βρίσκεται εκεί
Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Νέο Ηράκλειο - Επεισόδια με χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ
Βίντεο-σοκ από τη συντριβή αεροσκάφους με εννέα επιβαίνοντες - Κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή στη Φλόριντα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



