Μύκονος: Πάρτι στο twitter για το «χρυσό» καλαμάρι - Τι λένε «παθών» και μαγαζάτορας
Το καλαμάρι που κοστίζει όσο ένα μηνιάτικο και βάλε...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο «τσουχτερός» λογαριασμός που πλήρωσε Αμερικανός τουρίστας στη Μύκονο, για να φάει ένα φρέσκο καλαμάρι, κάνει το γύρο του διαδικτύου κι αναδεικνύει για μία ακόμη φορά τον παραλογισμό που επικρατεί στο νησί των ανέμων. Βέβαια, στο κυκλαδίτικο νησί, ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης, έχει πάει σε άλλα επίπεδα και οι τιμές με τον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι συγκρίσιμες.
Τα 591 ευρώ που πλήρωσε, μόνο για το καλαμάρι, φαντάζουν εξωφρενικό ποσό για τους περισσότερους, όμως ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, μιλώντας στο Open TV, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν το σέρβιρε με το... ζόρι στον τουρίστα.
Βέβαια, ο τουρίστας στην δική του εκδοχή, αναφέρει ότι ο μαγαζάτορας δεν του έφερε ποτέ τον τιμοκατάλογο. Το θέμα αναδείχθηκε από τον ίδιο, καθώς ανάρτησε την απόδειξη σε μέσο μαζικής δικτύωσης.
Η ιστορία αυτή, ήταν... ψωμοτύρι για τους χρήστες του διαδικτύου και δη του twitter, που όπως αναμενόταν, έκαναν πάρτι με το καλαμάρι.
Η μάχη για το 50/50: Εάν σε 5 λεπτά βρεις την πρωτεύουσα και των 50 χωρών της Ευρώπης είσαι Πρύτανης στο τμήμα γεωγραφίας
Το κλίμα αλλάζει και μαζί του αλλάζουν και οι πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο
Οι «σκιές» της Marfin: Τι αποκαλύπτουν οι μαρτυρίες για τους αριθμούς «9» και «12» - Ψηφιακή έρευνα σε βάθος 15ετίας
Φρικιαστικό εύρημα στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε πτώμα μέσα σε βαλίτσα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



