Ηλικιωμένη έκανε μπάνιο στην Καλαμαριά και πνίγηκε
Τη σορό της άτυχης γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την κινητοποίηση του λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης προκάλεσε η ειδοποίηση στις 12.15 για την ύπαρξη άψυχου σώματος σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καλαμαριάς.
Το πτώμα εντοπίστηκε στο ύψος του καφέ μπαρ Shark και στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα του λιμενικού για την περισυλλογή του, αφού επειδή το σημείο ήταν αβαθές δεν ήταν δυνατό να προσεγγίσει σκάφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα η οποία φορούσε μαγιό και πιθανότατα έχασε τη αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε. Τη σορό της άτυχης γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Διαβάστε ακόμη
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




