Γενί Σαφάκ για την ελληνική άσκηση: «Μη θερμαίνετε τα νερά, θα καείτε»
«Η Ελλάδα προσπάθησε να μιμηθεί την άσκηση ‘Θαλασσόλυκος-2019’, που ήταν μία επίδειξη ισχύος της Τουρκίας», αναφέρει το δημοσίευμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ως «φιάσκο» χαρακτηρίζει την ελληνική ναυτική άσκηση «Καταιγίδα» η φιλο-κυβερνητική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» και μέρος του τουρκικού τύπου, που εμπαίζει την Ελλάδα.
Όπως αναφέρει σε κυριακάτικο δημοσίευμά της, «η Ελλάδα προσπάθησε να μιμηθεί την άσκηση "Θαλασσόλυκος-2019", που ήταν μία επίδειξη ισχύος της Τουρκίας, αλλά έγινε τελικά αντικείμενο εμπαιγμού. Οι Έλληνες, ελλείψει μη επανδρωμένων αεροσκαφών ΙΗΑ, προσπάθησαν με την άσκηση «Καταιγίδα» να δείξουν τη δύναμή τους πετώντας μικρά drones πάνω από ένα κομμάτι του Αιγαίου, και με το ήμισυ των πλοίων που συμμετείχαν στην τουρκική άσκηση ‘Θαλασσόλυκος’», γράφει η «Γενί Σαφάκ».
Ταυτόχρονα η εφημερίδα προσθέτει ότι η Τουρκία έδωσε προς το ελληνικό ναυτικό, που εμφανίστηκε ανεπαρκές να συναγωνιστεί με τα τουρκικά πλοία και αεροσκάφη, το εξής μήνυμα: «Μη θερμαίνετε τα νερά, γιατί θα καείτε εσείς οι ίδιοι μόνοι σας!».
Επίθεση από drones δέχθηκαν δύο ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια στη Μαύρη Θάλασσα
Η μεγαλύτερη αιματοχυσία στην ιστορία του Ιράν; Τρομακτικές εκτιμήσεις για τους νεκρούς
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Εμφανίστηκε ο άνδρας που συνομιλούσε μαζί της - Στου Ζωγράφου βρέθηκε η τσάντα της
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για 25 σερί χρονιά! Δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα απ' το 2002!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



