Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ παρέσυρε αγριογούρουνο
Το τροχαίο σημειώθηκε στο χωριό Βασιλούδι, έξω από τη Θεσσαλονίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αγριογούρουνο συγκρούστηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ έξω από τη Θεσσαλονίκη, στο χωριό Βασιλούδι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ζώου. Το λεωφορείο υπέστη υλικές ζημιές, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός του οδηγού ή κάποιου επιβάτη.
Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα και σύμφωνα με την αστυνομία το ζώο πετάχτηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο διερχόταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των αγριογούρουνων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, αφού μετά την καταστροφική πυρκαγιά το καλοκαίρι του 1997, η οποία κατέστρεψε πάνω από το 1/3 του δάσους του Σέιχ-Σου είχε απαγορευθεί το κυνήγι.
Το αποτέλεσμα ήταν αγριογούρουνα να διέρχονται από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, αλλά και να φτάνουν έξω από τις αυλές σπιτιών στα βόρεια προάστια της πόλης.
Πλαστά δικαιολογητικά και μισθωτήρια... μετά θάνατον: Πώς είχαν στήσει το «φαγοπότι» με τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βόρεια Ελλάδα
Συντρίβονται τα ρεκόρ θερμοκρασιών: Η Ευρώπη «βράζει» κι αυτό είναι απλώς ένα σημάδι για όσα έρχονται
Κυρανάκης: Στη Βουλή σε 10 ημέρες το νομοσχέδιο για τα ηλεκτρικά πατίνια - Απαγόρευση στους ανήλικους και όριο ταχύτητας
Κάλεσμα Τσίπρα για εγγραφή στην ΕΛΑΣ - Οι 7 δεσμεύσεις που υποσχέθηκε και οι πολιτικές αντιδράσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



