Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου
Ο 44χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει γιατί του επιτέθηκαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν 44χρονο από το Μαρόκο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Αχαρνών, και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή της με την οδό Ιουλιανού.
Ο 44χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περπατούσε στο δρόμο και -όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς-, ένας άγνωστος τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στο πόδι, τραυματίζοντάς τον. Ο δράστης έφυγε αμέσως από το σημείο και το θύμα βρήκαν εντόπισαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή της Αχαρνών.
Ο 44χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει γιατί του επιτέθηκαν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Την έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια.
Διαβάστε ακόμη
Ο Πάπας Λέων χρησιμοποίησε ΑΙ... για να γράψει για τους κινδύνους της ΑΙ - Τι αποκαλύπτει ανάλυση
Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Ταξί συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο μια γυναίκα
Τραγωδία στις Σέρρες: 10χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για κακούργημα στους 22 συλληφθέντες της Κρήτης - Τι αφορούν οι κατηγορίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



