Νέα καταδίωξη διακινητών στην Εγνατία Οδό - Έκρυβαν πρόσφυγες στο πορτμπαγκάζ
Τουλάχιστον 2.000 ευρώ έδωσε ο κάθε πρόσφυγας για τη μεταφορά του από την ελληνοτουρκική μεθόριο στη Θεσσαλονίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο πορτμπαγκάζ έκρυβαν δύο από τους επτά Σύρους πρόσφυγες δύο διακινητές, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό. Οι δύο διακινητές ηλικίας 26 και 20 ετών υπήκοοι Αλγερίας και Συρίας αντίστοιχα έγιναν αντιληπτοί από τις αρχές στο ύψος του κόμβου του Προφήτη.
Δεν σταμάτησαν σε σήμα της αστυνομίας, ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν, ωστόσο το όχημά τους ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή στη Νυμφόπετρα.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επτά παράτυποι μετανάστες, εκ των οποίων οι δύο στον χώρο αποσκευών. Σύμφωνα με τις αρχές, οι πρόσφυγες μπήκαν παράνομα σε προγενέστερο χρόνο στην ελληνική επικράτεια από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό ύψους 2.000 ευρώ προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Δραματικό βίντεο από το ναυάγιο στην Κερύνεια: Καρέ καρέ η μάχη των επιβατών μετά την ανατροπή του σκάφους
Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Ήταν μαχαιρωμένο πάνω από 10 φορές
Τέλος εποχής: Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική Αργεντινής
«Μπλόκο» σε ChatGPT, Roblox και Reddit: Εντάσσονται στο αυστηρότερο ρυθμιστικό καθεστώς της ΕΕ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



