Νεκρή Ιταλίδα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας - Διαψεύδουν θάνατο από Έμπολα οι γιατροί
Οι γιατροί συνιστούν ψυχραιμία για το συγκεκριμένο περιστατικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κοπέλα διακομίστηκε το απόγευμα της Τρίτης εσπευσμένα από τη Νάξο με σοβαρή εικόνα σηψαιμίας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να βάζουν στη διερεύνηση τον ιό Έμπολα λόγω των ταξιδιών της οικογένειας, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο μηνιγγίτιδας.
Η διακομιδή της 17χρονης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έγινε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας από τη Νάξο με συνθήκες κατεπείγοντος περιστατικού, ύποπτο για ιό Έμπολα ή παρεμφερούς μολυσματικού ιού. Κι αυτό γιατί η νεαρή Ιταλίδα πήγε στο νοσοκομείο της Νάξου με υψηλό πυρετό και αιμορραγία, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι γιατροί του νησιού στο ΕΚΑΒ.
Οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας εκτίμησαν τη βαρύτητα της κατάστασης, λέγοντας ότι η 17χρονη εμφάνιζε σοβαρή εικόνα σηψαιμίας, χωρίς βεβαίως να μπορεί να δηλωθεί με ακρίβεια τι είχε προκαλέσει αυτο το σηψαιμικό επεισόδιο.
Οι λοιμωξιολόγοι του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) ενημερώθηκαν άμεσα και διερευνούν αν πρόκειται για μόλυνση με ιό πιο γνωστό (μηνιγγίτιδα) ή πιο σπάνιο (Έμπολα) που βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω αυξημένου αριθμού κρουσμάτων σε χώρες της Αφρικής. Πάντως, οι γιατροί του νοσοκομείου συστήνουν ψυχραιμία και επισημαίνουν ότι «Η μόνη διάγνωση που υπάρχει είναι ότι δεν πρόκειται για Έμπολα».
Στην Ξηρονομή η φωτιά στη Βοιωτία, μπαράζ 112, νέο μέτωπο στην Αργολίδα - Live ενημέρωση
Χάος στη Θέουτα: 18 νεκροί από το κύμα μεταναστών από το Μαρόκο - Στρατός στα σύνορα και κόντρα Μαδρίτης-Ρώμης
Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο για το νερό: Απόσυρση ζητούν 17 περιβαλλοντικές οργανώσεις
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο θρυλικός Ιταλός αμυντικός Φράνκο Μπαρέζι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



