Λαμία: Ληστεία τα ξημερώματα σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Άγνωστος δράστης έφυγε με λεία 1.100 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ληστεία σημειώθηκε στις 3:00' τα ξημερώματα της Κυριακής (21/7) σε κατάστημα «ΟΠΑΠ» στη Λαμία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport άγνωστος δράστης που φορούσε κουκούλα full - face, εισέβαλε στις 3:00' τα ξημερώματα στο κατάστημα αιφνιδιάζοντας τον υπάλληλο βάρδιας.
Με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε τον υπάλληλο να του δώσει τα λεφτά από το ταμείο που υπολογίζονται στα 1.100 ευρώ και εξαφανίστηκε – πιθανότατα πεζός - προς άγνωστη κατεύθυνση.
Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας, που ξεκίνησαν αναζητήσεις, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Γι ατην υπόθεση διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.
Πηγή: LamiaReport
Διαβάστε ακόμη
Καταδικάστηκε σε θάνατο ο διανομέας για τη φρικιαστική δολοφονία 7χρονης Αθηνάς στο Τέξας - «Θα αντιμετωπίσεις την οργή του Θεού»
«Έκανα αυτό που έπρεπε»: Τα πρώτα λόγια του 54χρονου που δολοφόνησε τον 21χρονο Νικήτα στην Κρήτη
Ανησυχία για εξάπλωση του χανταϊού: Πρώτο ύποπτο κρούσμα εκτός κρουαζιερόπλοιου - Εντοπίστηκε σε Γάλλο
Ανείπωτη τραγωδία στην Αίγινα - Νεκρό βρέφος μόλις ενάμιση έτους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



