Άλλος ένας νεκρός λουόμενος στη Χαλκιδική
Ο ηλικιωμένος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα το απόγευμα της Παρασκευής στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής ένας 81χρονος αλλοδαπός.
Ο ηλικιωμένος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
Μάχη στο υπουργείο Υγείας για να βρεθεί προσωπικό ώστε να καλυφθούν τα κενά στα νησιά
Από τη Γάζα στα Τέμπη: Η εποχή της ατιμωρησίας είναι εδώ και η Ελλάδα στις «μαύρες σελίδες» της Διεθνούς Αμνηστίας
Πρόγνωση Μαρουσάκη: «Φθινοπωρινή παρένθεση» προ των πυλών - Ο καιρός τις επόμενες ώρες και η επιστροφή της Άνοιξης
Η άφιξη της φορτωμένης με βόμβες Κοβέσι, ο πονοκέφαλος που προκαλούν δεκάδες βουλευτές στον Μητσοτάκη και ο μικρός «πάγκος» που έχει η ΝΔ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




