Ακινητοποιημένα 700 λεωφορεία στην Αττική - Τεράστια προβλήματα στις συγκοινωνίες (vid)
Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος του Σωματείου Τεχνικών ΟΑΣΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου όταν ένα ακυβέρνητο λεωφορείο στη λεωφόρο Παπάγου το απόγευμα της Δευτέρας ακινητοποιήθηκε από τον οδηγό του σε μία ανηφόρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το χειρόφρενο είτε λύθηκε είτε δεν λύθηκε δεν έπιασε σωστά, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να τσουλήσει προς τα πίσω και να σταματήσει σε μία μηχανή.
Τα προβλήματα με τα λεωφορεία δεν λείπουν και οι εργαζόμενοι ζητούν λύσεις, ώστε να εξυπηρετείται ο κόσμος με ασφάλεια. «Το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στις αστικές συγκοινωνίες είναι η έλλειψη των ανταλλακτικών. Το 1/3 των λεωφορείων είναι στους δρόμους και τα 2/3 είναι παροπλισμένα», αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Τεχνικών ΟΑΣΑ, Απόστολος Ραυτόπουλος.
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




