Φωτιά τώρα - Εύβοια: Αποστολή αυτοψία του OPEN TV - Πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά
Οι πρώτες φλόγες φάνηκαν πίσω από το μοναστήρι της Παναγίας της Θεοτόκου στις τρεις τα ξημερώματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης πυκνοί καπνοί φάνηκαν πίσω από το μοναστήρι της Παναγίας της Θεοτόκου, σε μια περιοχή που είναι δύσβατη, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να μην μπορούν να πλησιάσουν και να προσπαθούν με επιχωματώσεις να σταματήσουν την πύρινη λαίλαπα.
Οι φλόγες φτάνουν στα είκοσι μέτρα και η όψη της φωτιάς θυμίζει μαύρο μανιτάρι, ενώ η κατάσβεση από αέρος φαντάζει και είναι δύσκολη. Οι ιερείς, με τα κειμήλια στα χέρια, εγκαταλείπουν το μοναστήρι. Τελικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, η φωτιά έκαψε χόρτα γύρω από το κοιμητήριο, κάποια εξωκλήσια της ιεράς μονής, αλλά όταν έφτασε έξω από το μοναστήρι άλλαξε η φορά του αέρα.
Διαβάστε ακόμη
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επικαλείται δικαίωμα σιωπής ο «Φραπές» - Δείτε live τη συνεδρίαση της Εξεταστικής
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




