Μέσα σε φρεάτιο κατέληξε γυναίκα το μεσημέρι του Σαββάτου, στο χωριό Ιτέα του Δήμου Τεμπών.
Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 12.20 μ.μ., όταν υπό άγνωστες συνθήκες υποχώρησε το σκέπαστρο φρεατίου, με αποτέλεσμα η γυναίκα γύρω στα 65 να πέσει μέσα!
Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ενώ στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα από τον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρισας και δύο οχήματα από την ΕΜΑΚ, με δέκα πυροσβέστες να επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό.
Πηγή: larissanet.gr
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.