Νέα Φιλαδέλφεια: Έκλεψαν μανάβικο εισβάλλοντας με αυτοκίνητο
Λήστεψαν μανάβικο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η νέα... μόδα που θέλει τους ληστές να χρησιμοποιούν κλεμμένα αυτοκίνητα ως πολιορκητικούς κριούς είχε άλλο ένα επεισόδιο τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι ληστές χτύπησαν στην οδό Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια σε κεντρικό σημείο, όπου έχει κίνηση οχημάτων ακόμα κι εκείνες τις ώρες.
Συγκεκριμένα, στις 01:40, άγνωστοι με όχημα έσπασαν τα ρολά και την πόρτα καταστήματος με φρούτα στην οδό Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια, πήραν από την ταμειακή μηχανή 200€ κι εξαφανίστηκαν προς τον Κόκκινο Μύλο.
Λίγη ώρα αργότερα, άλλο όχημα «μπούκαρε» στα Public στη Νέα Σμύρνη, όμως δεν πρόλαβαν να κλέψουν, καθώς ήχησε ο συναγερμός και τράπηκαν σε φυγή.
Διαβάστε ακόμη
«Διψασμένος» αέρας και εκρηκτικό κοκτέιλ πυρκαγιών: Γιατί η σημερινή μέρα είναι η πιο επικίνδυνη - Τι αλλάζει τις επόμενες ώρες
Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Από πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα ο θάνατος του Γεωργίου
Πώς απαντά η κυβέρνηση στα σενάρια περί μετεκλογικών συνεργασιών
«Ανθρώπινα ψυγεία»: Ιαπωνική εταιρεία λανσάρει... προσωπικούς καταψύκτες για αντιμετώπιση της ζέστης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



