Καθηγητής κυκλοφορούσε και απειλούσε μαθητές με σουγιά (vid)
Τι καταγγέλλει στο OPEN TV και την Ελευθερία Σπυράκη η μητέρα του μαθητή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Γύρισα και του είπα πολύ απλά "αν έρθεις στο σχολείο, θα σε σφάξω"». Σοκαρισμένη η μητέρα του μαθητή Γυμνασίου αναφέρει ακριβώς τις απειλές που άκουσε ο γιος της από το στόμα του καθηγητή του, φθάνοντας στο σημείο, μάλιστα, να τον εκφοβίσει με έναν σουγιά που είχε μαζί του μέσα στη σχολική αίθουσα. «Αν πάω στο σχολείο, θα με σφάξει ο καθηγητής. Όποιο παιδί είναι δίπλα μου, όμως, θα σφάξει κι εκείνο. Εδειξε στο παιδί μου ότι είχε σουγιά».
Μία ημέρα μετά θα διαπίστωνε και η ίδια ότι επρόκειτο για μία πρωτοφανή αλήθεια, καθώς μετά την καταγγελία της, τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο καθηγητής έφερε σουγιά πάνω του, που ξεπερνούσε τα 22 εκατοστά.
Δείτε το βίντεο από τη μαρτυρία της μητέρας του μαθητή στο OPEN και την Ελευθερία Σπυράκη
Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
«Θύελλα» καταγγελιών για Βιολάντα: Μύριζε αέριο μέρες πριν και έλεγαν «μην ανησυχείτε, έριξαν υγρό στον βόθρο»
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN - Β’ Μέρος: Ένας στους τρεις αναποφάσιστους «βλέπει» η Καρυστιανού να κερδίζει τη ΝΔ
Σκάνδαλο Meta: Ο Ζούκερμπεργκ επέτρεψε σε ανηλίκους την πρόσβαση σε chatbot σεξουαλικού περιεχομένου, παρά τις ενστάσεις του προσωπικού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



