Κατερίνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 17χρονης και της μητέρας της (vid)
Ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησαν ήταν ο πατέρας της ανήλικης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Συναγερμό έχει σημάνει στις Αρχές η εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη με τη μητέρα της, από την περιοχή της Κατερίνης.
Η 17χρονη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και για να μετακινηθεί χρησιμοποιεί περιπατητήρα χρώματος μπλε. Τόσο η Μαρία-Ιωάννα όσο και η μητέρα της, έχουν να δώσουν σημεία ζωής, από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 12 Νοεμβρίου και αμέσως εκδόθηκε Αmber Αlert. Ενημερώνει ακόμα ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησαν ήταν ο πατέρας της ανήλικης. Έχει περάσει μια εβδομάδα και κανείς δεν ξέρει πού πήγαν. Η αστυνομία αυτή τη στιγμή ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία τους.
Η Μαρία - Ιωάννα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρα
«Με το που έπιασε το τηλέφωνο του μπάνιου τελείωσε»: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο του 17χρονου
Μαγικές εικόνες από την ολική έκλειψη ηλίου - Εκατομμύρια μάτια στραμμένα στον ουρανό
Τι ψάχνει η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας μετά το υπόμνημα του πιλότου για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο
«Σίγουρα δεν είσαι πλέον παρθένος»: Καθηγήτρια Χημείας έκανε σεξ 30 φορές με μαθητή της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



