Δυτική Μακεδονία: Συναγερμός στην περιφέρεια για έρευνα σε προγράμματα και χρηματοδοτήσεις
Δύο κλιμάκια, ένα της Ευρωπαικής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) και ένα της Επιτροπής Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΕΔΕΛ), συμμετέχουν στην έρευνα που ξεκίνησε χτες το βράδυ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός έχει σημάνει στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Από χθες το βράδυ κλιμάκιο της Ευρωπαικής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) και της Επιτροπής Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΕΔΕΛ) εγκαταστάθηκε στο κτίριο της περιφέρειας στην Κοζάνη και ερευνά υποθέσεις της Διαχειριστικής Αρχής Δυτικής Μακεδονίας.
Όπως είπε στο ethnos.gr ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, «μέχρι τώρα δεν υπάρχει ενημέρωση για τις υποθέσεις που ερευνούν τα κλιμάκια». Τόνισε πάντως πως η έρευνα αφορά υποθέσεις της περιόδου 2016-2017. «Είναι σαν να είμαστε σε κατάσταση συναγερμού» πρόσθεσε ο κ. Κασαπίδης.
Ο πρώην περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης μιλώντας στο ethnos.gr επισήμανε πως «τέτοιοι έλεγχοι γίνονται κατά καιρούς», αλλά δήλωσε άγνοια για το αντικείμενο των ερευνών. Σύμφωνα πάντως με κάποιες πληροφορίες η έρευνα που ξεκίνησε αφορά σε μετακινήσεις υπαλλήλων της Διαχειριστικής Αρχής που γίνονταν το προηγούμενο διάστημα.
Η OLAF ερευνά περιπτώσεις απάτης και διαφθοράς, στα πλαίσια της ΕΕ, ενώ η ΕΔΕΛ είναι η αρμόδια αρχή ελέγχου για τις χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ ή και εθνικών προγραμμάτων που περνούν μέσα από τη Διαχειστική Αρχή Δυτικής Μακεδονίας.
«Με το που έπιασε το τηλέφωνο του μπάνιου τελείωσε»: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο του 17χρονου
Μαγικές εικόνες από την ολική έκλειψη ηλίου - Εκατομμύρια μάτια στραμμένα στον ουρανό
Τι ψάχνει η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας μετά το υπόμνημα του πιλότου για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο
«Σίγουρα δεν είσαι πλέον παρθένος»: Καθηγήτρια Χημείας έκανε σεξ 30 φορές με μαθητή της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



