Καβάλα: Σφαίρες για τα πέναλτι του Άρης-Παναθηναϊκός
Ο 53χρονος παραδόθηκε μόνος του στο ΑΤ Νέστου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνές άγριας δύσης εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (02/12) σε καφενείο της Ζαρκαδιάς Καβάλας έπειτα από λογομαχία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.
Το βράδυ στο εν λόγω καφενείο οι θαμώνες παρακολουθούσαν τον αγώνα μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού, όταν ξαφνικά 53χρονος καβγάδισε με άλλους θαμώνες και στη συνέχεια αποχώρησε, με τους υπόλοιπους να θεωρούν λήξαν το περιστατικό.
Ωστόσο ο άνδρας γύρισε κρατώντας την κυνηγετική του καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί έξω από το κατάστημα με τους θαμώνες να προσπαθούν να προστατευτούν από τα αδέσποτα πυρά του 53χρονου.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα 32, 59 και 79 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Ο 53χρονος παραδόθηκε μόνος του στο ΑΤ Νέστου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Ο ανασχηματισμός που έρχεται, η γκρίνια των στρατιωτικών για τα σχέδια Δένδια και τα κίνητρα της «φράξιας» Άδωνι - Πλεύρη
Σε έξαρση η γρίπη: Ποιους «χτυπά» το στέλεχος Κ – Τι πρέπει να προσέχουμε, ποιοι κινδυνεύουν
Πρόωρες κάλπες στο μικροσκόπιο, αλλά ο Μητσοτάκης «καρφωμένος» στην άνοιξη του 2027
Ποιες φοιτητικές εστίες θα «ανανεωθούν» με νέο εξοπλισμό - Στα 4,1 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που θα διατεθεί
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




