Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι άνοιξαν πυρ σε βιοτεχνία ενδυμάτων
Εντός της επιχείρησης βρίσκονταν οι υπάλληλοι και ο ιδιοκτήτης
Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε βιοτεχνία ενδυμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το Thestival.gr, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού σταμάτησαν έξω από την βιοτεχνία ενδυμάτων, που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου και ο ένας από αυτούς άνοιξε πυρ προς την είσοδο, πυροβολώντας 4 φορές.
Εκείνη την ώρα, στην επιχείρηση βρίσκονταν 8 υπάλληλοι, οι περισσότεροι Πακιστανικής καταγωγής και ο Έλληνας ιδιοκτήτης. Αμέσως μετά, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Διαβάστε ακόμη
Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά… σκότωσε τον άντρα της: Η υπόθεση που συγκλόνισε την προπολεμική Αθήνα - Κατάσκοπος των Ιταλών η σύζυγος!
Νέο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
Εξαφάνιση 16χρονης από Πάτρα: Το οικογενειακό περιβάλλον στο μικροσκόπιο των Αρχών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




